10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 3 ც ვაშლი
- 2 ც კიტრი
- 2 ც პამიდორი
- 1 ც ხახვი
- 2 კბილი ნიორი
- 1 ც ბულგარული წიწაკა
- 100 გრ მაიონეზი
- შაქარი, დაფქვილი წითელი წიწაკა-გემოვნებით
მომზადება:
ვაშლი და კიტრი გავრეცხოთ, გავფცქვნათ და დავჭრათ პატარა კუბიკებად. ხახვი და ნიორი გავატაროთ ხორცსაკეპ
მანქანაში, დავუმატოთ დაჭრილ ინგრედიტებს. პამიდორი დავჭრათ კუბიკებად, ბულგარული წიწაკა-სიგრძეზე
და ჩავუმატოთ დანარჩენ პროდუქტებს. მაიონეზს შევურიოთ მარილი, შაქარი, წიწაკა, მოვასხათ სალათას და
ავურიოთ.
დაწერე კომენტარი პირველმა