Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

ენის სალათა არაჟნით!

მომზდება:

  • სტაფილო – 1 ც.
  • ხახვი – 1 თავი
  • საქონლის ენა – 400 გ.
  • არაჟანი – 1 ჩ.ჭ.
  • პილპილი და მარილი გემოვნებით

მომზადება:

სტაფილო და ხახვი დაჭერით წვრილად. ენას დაასხით 0.4 ლიტრი ცხელი წყალი, წამოადუღეთ, დაუმატეთ დაჭრილი ბოსტნეული, მარილი და ხარშეთ 1 სთ. და 20 წუთი. ამოიღეთ ბულიონიდან, გადაავლეთ ცივი წყალი და გააცალეთ კანი. ენა დაჭერით გრძლად, მოასხით არაჟანი, მოაყარეთ პილპილი, მარილი და ეს ყველაფერი გააცხელეთ. გააფორმეთ მწვანილით.