Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

საინტერესო კულინარიული რჩევები ჩვენგან…! 

  1. სამზარეულოში, თუ კერძის მომზადების შემდეგ სუნი დარჩა, ტაფაზე ცოტა ძმარი დაასხით და ცეცხლზე იქამდე გააჩერეთ, ვიდრე ძმარი არ აორთქლდება.
  2. სამზარეულოში, თუ კერძის მომზადების შემდეგ სუნი დარჩა, ტაფაზე ცოტა ძმარი დაასხით და ცეცხლზე იქამდე გააჩერეთ, ვიდრე ძმარი არ აორთქლდება.
  3. მოხარშული ბრინჯი ან მაკარონი ერთმანეთს რომ არ მიეწებოს, წყალში ცოტა ზეითუნის ან მზესუმზირის ზეთი უნდა დაამატოთ.
  4. კვერცხი ხარშვის დროს რომ არ დასკდეს, მოხარშვის წინ, ცივ წყალში უნდა გარეცხოთ.
  5. ტრადიციული ცეზარის სალათი კეთდება ვუსტერის სოუსით და არა ანჩოუსის სოუსით,რომელიც დღესდღეობით გამოიყენება.