Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 200 გრ ბრინჯი
  • 1-2 ც წითელი ბულგარული წიწაკა
  • 1-2 კბილი ნიორი
  • 1 კონა კამა
  • 150-200 გრ მაიონეზი
  • პილპილი,მარილი

მომზადება:

ბრინჯი მოხარსეთ მარილიან წყალში,გადაწურეთ, გადაავლეთ ცივი წყალი და დატოვეთ საწურზე. ბულგარული წიწაკა გახეხეთ ან დაჭერით წვრილად. დანაყეთ ნიორი, დაჭერით კამა. შეგიძლიათ გამოიყენოთ ბულგარული წიწაკის მარინადი. მაინეზს დაამატეთ დაჭრილი ბულგარული წიწაკა,კამა, ნიორი,პილპილი და აკრგად მოურიეთ. ბრინჯი გადმოიღეთ ფართოპირიან ჭურჭელში, მოასხით მაიონეზის სოუსი და ფრთხილად აურიეთ