Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  300 გრ შებოლილი თევზი
  • 2 ც კვერცხი
  • ნახევარი ჭიქა რძე
  • 1 ჭიქა ბრინჯი
  • 100 გრ ზეთი
  • 2 ს.კ ლობიო

მომზადება:

შებოლილი თევზი მოვხარშოთ, მოვაშოროთ კანი და ფხები. ლობიო წინა დღეს ჩავალაგოთ წყალში და

მეორე დღეს მოვხარსოთ. გამზადებულ თევზს შევურიოთ ლობიო, მოვასხათ ზეთი და ავურიოთ.

გამზადებულ კერძს დავასხათ რძისა და კვერცხი ნაზავი, შევდგათ ღუმელში და გამოვაცხოთ

ბრინჯის შეწითლებამდე.