Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 100 გრ მოხარშული ბრინჯი
  • 1 ქილა დაკონსერვებული სიმინდი
  • 1 ქილა ბარდა
  • 2 ც მოხარშული სტაფილო
  • 2 ც წითელი ბულგარული წიწაკა
  • 1 კონა მწვანე ხახვი
  • მარილი,პილპილი
  • მაიონეზი( სამარხვო)

მომზადება:

ბრინჯს დაუმატეთ სიმინდი,ბარდა, წვრილად დაჭრილი სტაფილო და წიწაკა, ასევე წვრილად

დაჭრილი ხახვი,მოაყარეთ მარილი,პილპილი და შეაზავეთ მაიონეზით.