Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 1  ც ტკბილი წიწაკა
  • 2 ც ყაბაყი
  • 6 ც კივი
  • 2 თავი ხახვი
  • მარილი-გემოვენებით

სოუსისთვის:

  • 100 გრ არაჟანი
  • 2 ს.კ ძმარი
  • 2 ს.კ ზეთი

მომზადება:

ყველაფერი დავჭრათ საშუალო ზომებად, ჩავყაროთ სასალათეში, მოვაყაროთ მარილი და

ამოვურიოთ.  2 კივი, არაჟანი,ძმარი და ზეთი დავაბლენდეროთ. მიღებული სოუსი მოვასხათ

ბოსტნეულს და შევდგათ მაცივარში 15 წთ.