Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

ბადრის პიურე საგაზაფხულოდ ნამდვილად კარგია!

შემადგენლობა:

  •  300 გრ დაფქული ბარდა
  • 1 კონა სხვადასხვა მწვანილი
  • 1 ხახვი
  • 20 გრ კარაქი
  • 50 გრ ზოლიანი ლორი
  • მარილი, პილპილი

მომზადება:

ბადრა გარეცხეთ, ჩაალბეთ 24 საათი. ხარშეთ თავისივე წვენში 2 საათი. გარეცხეთ სხვადასხვა მწვანილი

და დაამატეთ ბარდას. 1-2 საათის შემდეგ გაწურეთ.

ბარდის პიურე ხელმეოდ შეათბეთ და ისე დაჭყლიტეთ, რომ კრემის ფორმა მიიღოს. შეაზავეთ მარილით

და პილპილით. ხახვი დაჭერით რგოლებად, მოშუშეთ კარაქში ლორთან ერთად. სუფრაზე მიტანის წინ ლორი

და ხახვი დაამატეთ ბარდას.