Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •   6 ვ ბადრიჯანი
  • 1 ც ლიმონი
  • ნახევარი ჭიქა  ზეთი
  • 1 ს.კ ძმარი
  • 2 ც პომიოდრი
  • 1 თავი ხახვი
  • 6 ც ტკბილი წიწაკა
  • 3 ც ზეთისხილი

მომზადება:

ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ნახევარი

საათი. გავწუროთ ბადრიჯანი, მოვხრაკოთ სოკოსავით ტაფაში, გადავიტანოთ სასალათეში

და გავაციოთ. მოვასხათ ლიმონის წვენი, ზეითუნის ზეთი, ძმარი და მოვაყაროთ მარილი.

გადავიტანოთ სალათა განიერ თეფშზე,ზემოდან დავალაგოთ მრგვალად დაჭრილი პამიდორი,

კუბიკებად დაჭრილი მწვანე წიწაკა და ზეთისხილის მარცვლები.