Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  6 ც ბადრიჯანი
  • 1 ც ლიმონი
  • ზეთი
  • 1 ს.კ ძმარი
  • 2 ც პომიდორი
  • 1 თავი ხახვი
  • 6 ც ტკბილი წიწაკა
  • 3 ც ზეთისხილი

მომზადება:

ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაცროთ ნახევარი

საათი. გავწუროთ ბადრიაჯნი, მოვხრაკოთ სოკოსავით ტაფაში, გადავიტანოთ სასალათეში და

გავაციოთ. მოვასხათ ლიმონის წვენი, ზეთი, ძმარი დ მოვაყაროთ მარილი. გადავიტანოთ

სალათა განიერ თეფშზე, ზემოდან დავალაგოთ მრგვლად დაჭრილი პომიდორი, კუბიკებად

დაჭრილი მწვანე წიწაკა და ზეთისხილის მარცვლები.