10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 6 ც ბადრიჯანი
- 1 ც ლიმონი
- ზეთი
- 1 ს.კ ძმარი
- 2 ც პომიდორი
- 1 თავი ხახვი
- 6 ც ტკბილი წიწაკა
- 3 ც ზეთისხილი
მომზადება:
ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაცროთ ნახევარი
საათი. გავწუროთ ბადრიაჯნი, მოვხრაკოთ სოკოსავით ტაფაში, გადავიტანოთ სასალათეში და
გავაციოთ. მოვასხათ ლიმონის წვენი, ზეთი, ძმარი დ მოვაყაროთ მარილი. გადავიტანოთ
სალათა განიერ თეფშზე, ზემოდან დავალაგოთ მრგვლად დაჭრილი პომიდორი, კუბიკებად
დაჭრილი მწვანე წიწაკა და ზეთისხილის მარცვლები.
დაწერე კომენტარი პირველმა