Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 10-12 ც ბადრიჯანი ( მცირე ზომის)
  • 4-5 ც პომიდორი
  • 2-3 თავი ხახვი
  • 1 კონა ქინძი
  • 1 კონა რეჰანის ფოთლები
  • რამდენიმე ღერი კამა
  • რამდნეიმე ღერი ოხრახუში
  • 4-5 კბილი ნიორი
  • 1 ც მწვანე წიწაკა
  • მცენაეული ცხიმი
  • მარილი

მომზადება:

ბადრიჯნს მოაცალეთ ყუნწები, გარეცხეთ და დააწყვეთ საწურზე გასაშრობად. წვრილად დაჭერით  მწვანილი, ნიორი, წიწაკა, მოაყარეთ მარილი და აურიეთ. ბადრიჯანი ერთი მხრიდან გასერეთ და გამოტენეთ მწვანილის გულსართით. ცხიმში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ხახვი. ზევიდან დაალაგეთ ბადრიჯანი, მოასხით გახეხილი პომიდორი, დააფარეთ თეფში,დაადეთ სიმძიმე, დააფარეთ ხუფი და მოამზდეთ ცეცხლზე.