Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 1 კგ ბადრიჯანი
  • 200 გრ მაიონეზი
  • 2 ც საშუალო ზომის ხახვი
  • 100 გრ ქინძი
  • 4 კბილი ნორი
  • მარილი და შავი წიწაკა-გემოვნებით

მომზადება:

ბადრიჯანი შევწვათ მრგვლად ზეთში, მოვთუშოთ ხახვი, გავაგრილოთ. შემდეგ მაიონეზში

ჩავაწყოთ შემწვარი ბადრიჯანი და დავუმატოთ მოთუშული ხახვი, ქინძი, ნიორი, მარილი, წიწაკა

და ავურიოთ. შემდეგ კი მივირთვათ ცივი.