10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 2 კგ წითელი ბულგარული წიწაკა
- 1 კგ წითელი ცხარე წიწაკა
- 400 გრ ქინძი
- 300 გრ ოხრახუში
- 1ჩ.ჭ ხმელი ქინძი ( დაფქული)
- 1ჩ.ჭ უცხო სუნელი
- 1/2 ჩ.ჭ ზაფრანა
- 100 გრ ნიორი
- 200 გრ ნიგოზი
- 100მლ ბროწეულის წვენი
მომზადება:
წიწაკა გარეცხეთ, მოაჭერით ყუნწი, ამოაცალეთ თესლი. წიწაკა, ნიორი,მწვანილი, ნიგოზი
გაატარეთ ხორცაკეპ მანქანაში 2-ჯერ, დაამატეთ სანელებლბი, ბროწეულის წვენი, მარალი,
გააჩერეთ 5-6 აბი დაფქული ასპირინი, აურიეთ, გააჩერეთ ერთი დღეს, ხშირად
აურიეთ ხის კოვზით. მოათავსეთ ქილებში.
დაწერე კომენტარი პირველმა