Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  1 ც ავოკადო
  • 2 ც სტაფილო
  • 60 გრ იოგურტი
  • 20 გრ ნიგოზი
  • 1 ც ლიმონი
  • 1 ჩ.კ მდოგვი
  • 2 ს.კ ზეთი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

ავოკადოს რბილობი დავაბლენდეროთ ზეთთან და ლიმონის წვენთან ერთად. ჩავამატოთ

იოგურტი, მდოგვი, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი და გავაგრძელოთ დღვება. სტაფილო დავჭრათ

თხელ და გრძელ ნაჭრებად, ვაშლი დავჭრათ კუბიკებად. განიერ თეფშზე დავაწყოთ სტაფილო,

შუაში ჩავასხათ აცოკადოს სოუსი, ზემოდან დავაწყოთ ვაშლი, მოვაყაროთ ნიგოზის მთლიანი

ლებნები და მივიტანოთ სუფრასთან.