10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 1 ც ქათამი
- 150 გრ მაიონეზი
- 2 კონა ქინძი
- 3 კბილი ნიორი
- 100 გრ ბოლოკი
- 1 ჩ.კ უცხო სუნელი
- წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით
მომზადება:
კარგად მოხარშულ ქათამს მოაყარეთ მარილი, გააცივეთ, ხორცს მოაცილეთ ძვლები და დაჭერით ასანთის
ღერების სიგრძის წვრილ ნაჭრებად.გაფცქვნილი ბოლოკი გახეხეთ და გაწურეთ ქინძი და ნიორი
დანაყეთ.მაიონეზში გახსენით უცხო სუნელი, წიწაკა, ქინძი, ნიორი, შეურიეთ ბოლოკი, ქათმის
ხორცი და კარგად აურიეთ.