10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 1ც. თეთრი პური
- 300გრ. ყველი
- 2ც. სტაფილო
- 3 კბილი ნიორი
- მცენარეული ზეთი (შესაწვავად)
- მწვანილი (კამა) სურვილისამებრ
- მარილი, მაიონეზი გემოვნებით.
მომზადება:
პური დავჭრათ პატარა კუბიკებად, შევწვათ ზეთში ოქროსფერიფერის მიღებამდე, დავუმატოთ გახეხილი ყველი და სტაფილო,გატარებული ნიორი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი,მოვაყაროთმარილი, მოვასხათ მაიონეზი და კარგად ავურიოთ.
დაწერე კომენტარი პირველმა