10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 1 თავი რუმინული ან აისბერგის სალათა
- 1 პატარა მწვანე წიწაკა
- 1 პატარა წითელი წიწაკა
- 1 პატარა კიტრი
- ახალი ოხრახუში
- ახალი ხახვი
- 3-4 ს.კ ზეთი
- 3-4 ს.კ ძმარი
- 1 ჩ.კ მდოგვი
- მარილი,პილპილი
მომზადება:
გარეცხეთ და გააშრეთ სალათის ფოთლები. ამაოცალეთ გული და თესლები ბულგარულ წიწაკას,
დაჭეიღ წვრილ ზოლებად. გარეცხეთ კიტირ და თხლად დაჭერით. გაასუფთავეთ მწვანე ხახვი და
ოხრახუში.
აურიეთ ეს ინგრედიენტები სალათის თასში, დარჩენილი ინგრედიენტებით გააკეთეთ სოუსი და
ჩაასხით სალათაში.
დაწერე კომენტარი პირველმა