10 წუთი. 15 წუთი.
შემადგენლობა:
- 1/2 თავი რუმინული სალათის ფოთლები
- 2-3 ღერი ოხრახუში
- 2 ვაშლი
- 5 ს.კ ლიმონის წვენი
- 2 ს.კ არაჟანი
- 4 ს.კ ფორთოხლის წვენი
- დაფქული ზაფრანა
- 1 ს.კ მიწის თხილი
- მარილი, პილპილი
მომზადება:
გაასუფთავეთ და გარეცხეთ სალათა. გაასუფთავეთ და წვრილად დაჭერით ოხრახუში. გაფცქვენით
და დაჭერით ოხრახუში. გაფცქვენით და დაჭერით ვაშლი. დაამატეთ 1ს.კ ლიმონის წვენი.
სოუსის გასაკეთებლად:
აურიეთ ერთმანეთში არაჟანი, ფორთოხლის წვენი,ზაფრანა, 4 ს.ლ ლიმონის წვენი. შეაზავეთ მარილით
და პილპილით. მოაყარეთ 1 ს.კ მიწის თხილი.
დაწერე კომენტარი პირველმა