Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  •  3 ც ვაშლი
  • 2 ც კიტრი
  • 2 ც პამიდორი
  • 1 ც ხახვი
  • 2 კბილი ნიორი
  •  1 ც ბულგარული წიწაკა
  • 100 გრ მაიონეზი
  • შაქარი, დაფქვილი წითელი წიწაკა-გემოვნებით

მომზადება:

ვაშლი და კიტრი გავრეცხოთ, გავფცქვნათ და დავჭრათ პატარა კუბიკებად. ხახვი და ნიორი გავატაროთ ხორცსაკეპ

მანქანაში, დავუმატოთ  დაჭრილ ინგრედიტებს. პამიდორი დავჭრათ კუბიკებად, ბულგარული წიწაკა-სიგრძეზე

და ჩავუმატოთ დანარჩენ პროდუქტებს. მაიონეზს შევურიოთ მარილი, შაქარი, წიწაკა, მოვასხათ სალათას და

ავურიოთ.