Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 1 კგ ბრიუსელის კომბოსტო
  • 4 კბილი ნიორი
  • 3 ს.კ ზეთი
  • მარილი,პილპილი
  • ლიმონის ცედრა

მომზადება:

ქვაბში ჩავასხათ წყალი სანახევროდ და ავადუღოთ, მოვათავსოთ შიგნით შუაზე გაჭრილი კომბოსტო

3 წთ. შემდეგ გადავწუროთ. შემდეგ შევწვათ ზეთში, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ნიორი და ვურიოთ

კარგად, ბოლოს მოვაყაროთ მარილი,პილპილი და ლიმონის ცედრა. გავაჩეროთ ცეცხლზე 4-5 წთ.