Xatia Chichinadze 10 წუთი. 15 წუთი.

შემადგენლობა:

  • 2-3 ცც ბადრიჯანი
  • 1 ც სტაფილო
  • 2 ც პომიდორი
  • 2 თავი ხახვი
  • 2 ს.კ ზეთი
  • მარილი,პილპილი-გემოვნებით

მომზადება:

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავფცქვნათ, დავჭრათ გრძლად და შევწვათ ორივე მხრიდან ზეთში.

პამიდორი და ხახვი დავჭრათ წვრილად, სტაფილ;ო გავხეხოთ. ყველაფერი შევურიოთ

ერთმანეთს, მოვშუშოთ ზეთში, მოვაყაროთ მარილი,პილპილი,მოპვურიოთ და წავუსვათ

შემწვარ ბადრიჯნებს, დავაწყოთ ბადრიჯნები ქურის ტაფაზე , მოვასხათ ზეთი, შევდგათ

ღუმელში და შევწვათ 10 წთ.